Stel cookie voorkeur in

Team


 

avatar

Anja Bos

groep 1-2

Op donderdag en vrijdag werk ik met veel plezier in de kleutergroep.

 

 

 

.

anja@zandhope.nl

avatar

Annika Bregman

Op dinsdag, woensdag en donderdag ben ik als directeur op school aanwezig. Ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid in Petten en woon nu in Schoorl. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten aan het fietsen, skeeleren en tennissen. In april 2019 is onze zoon Milan geboren.

info@zandhope.nl

0224591755

avatar

Evelien Pater

Groep 5-8

Op maandag en dinsdag geef ik les in de bovenbouw. Daarnaast houd ik mij ook bezig met de ICT binnen de school. Ik woon in Schagen, samen met Stefan en onze dochter Amber. 

In 2018 heb ik de HBO opleiding: "Toekomstgericht onderwijs" afgerond. Kinderen zijn immers de toekomst! Werken met kinderen geeft mij positieve energie. Ik hoop u te ontmoeten op de Zandhope!

evelien@zandhope.nl

avatar

Karin Slijkerman

Groep 1-2

Van maandag tot en met woensdag werk ik in de kleutergroep.
Dit doe ik met veel plezier. Thuis heb ik een man en twee zoontjes, in mijn vrije tijd ga ik graag met mijn 'mannen' op stap. Vorig schooljaar heb ik de opleiding: "Toekomstgericht onderwijs"afgerond. Onze leerlingen zijn de toekomst!

 

 

 

 

.

karin@zandhope.nl

avatar

Kim Weijers

Groep 5-8

Op donderdag en vrijdag werk ik in de bovenbouw. Een nieuw gezicht op Basisschool Zandhope, wat heb ik zin om op school te komen werken. Ik woon in Breezand met mijn man Erik, zoon Bas (9 jaar) en dochter Saar (8 jaar). Ik ben vooral veel buiten te vinden: in de tuin (om te werken, maar ook zeker niets doen kan ik goed), lekker sporten (hardlopen, fietsen, wandelen) of heerlijk de natuur in met mijn gezin. 

kim@zandhope.nl

avatar

Marianne van Rijn

Groep 5-8

Van maandag tot en met woensdag werk ik als leerkracht in de bovenbouw. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters, 1 zoon en 1 kleinzoon: Finz! Ik ben geboren in IJmuiden en woon in Schagen. Mijn hobby’s zijn: op Finz passen, lezen en wandelen met mijn hond Doerak in het bos of op het strand.

 

.

Marianne@zandhope.nl

avatar

Mariëlle Louter

Groep 3-4

Op maandag en dinsdag werk is als leerkracht van groep 3-4.
Ik ben opgegroeid in Den Oever en ik woon nu in Schagen, samen met Frank, mijn zoon Sven en onze dochter May.
In mijn vrije tijd tennis ik graag. Verder hou ik van koken en veel leuke dingen doen met Frank, Sven en May.

 

 

 

 

marielle@zandhope.nl

avatar

Marlies Kuit

Groep 3-4

Van woensdag tot en met vrijdag werk ik in groep 3-4.
Ik ben opgegroeid in Anna Paulowna en woon nu alweer ruim zes jaar in Sint Maartensvlotbrug, samen met mijn man Tako, onze dochter Lisa en onze zoons Boas en Duuk. Ik woon dichtbij het strand en de bossen. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook heerlijk om naar het strand of bos te gaan en te gaan wandelen. Met Tako, Lisa, Boas en Duuk ga ik er ook graag op uit. Kinderen geven je energie, niet alleen thuis, maar zeker op mijn werk.
.

marlies@zandhope.nl

avatar

Rina van der Vliet

Groep 5-8

Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik met heel veel plezier in de bovenbouw.

Met mijn man, kat Rosie en vier kippen woon ik in Schagen. Onze twee zonen zijn de deur al uit. Reizen, wandelen, fietsen, fotograferen, verhalen schrijven en lezen (op mijn e-reader!) doe ik graag.

rina@zandhope.nl

avatar

Yvonne van der Kroon

IB en groep 5-8

Op dinsdag en donderdag ben ik op de Zandhope aanwezig. In de ochtenden werk ik als leerkracht in de bovenbouw en in de middagen als intern begeleider. 

Yvonne@zandhope.nl