Stel cookie voorkeur in

Team


avatar

Anja Bos

groep 1-2

Ik Ben juf Anja.
Op donderdag en vrijdag werk ik met veel plezier in de kleutergroep.

 

 

 

.

anja@zandhope.nl

avatar

Evelien Pater

Groep 5-6

Ik ben juf Evelien.
Van maandag tot en met woensdag werk ik in groep 5-6. Op donderdag ben ik aanwezig als ICT-coördinator. Ik ben opgegroeid in Warmenhuizen en woon sinds 2012 in Schagen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, lezen en sporten. In de klas maak ik graag muziek en dan speel ik gitaar. Naast het lesgeven doe ik de opleiding: toekomstgericht onderwijs. Kinderen zijn immers de toekomst! Werken met kinderen geeft mij positieve energie.

evelien@zandhope.nl

avatar

Karin Slijkerman

Groep 1-2

Ik ben juf Karin.
Van maandag tot en met woensdag werk ik groep 1-2.
Dit doe ik met veel plezier. Thuis heb ik een man en twee zoontjes, in mijn vrije tijd ga ik graag met mijn 'mannen' op stap. naast het lesgeven volg ik een opleiding: Toekomstgericht onderwijs. Onze leerlingen zijn de toekomst!

 

 

 

 

.

karin@zandhope.nl

avatar

Marianne van Rijn

Groep 7-8

Ik ben juf Marianne.
Van maandag tot en met donderdag werk ik als leerkracht van groep 7-8. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters, 1 zoon en 1 kleinzoon: Finz! Ik ben geboren in IJmuiden en woon in Schagen. Mijn hobby’s zijn: op Finz passen, lezen en wandelen met mijn hond Doerak in het bos of op het strand.

 

.

Marianne@zandhope.nl

avatar

Mariëlle Louter

Groep 3-4

Ik ben juf Mariëlle.
Op maandag en dinsdag werk is als leerkracht van groep 3-4.
Ik ben opgegroeid in Den Oever en ik woon nu in Schagen, samen met Frank en mijn zoon Sven.
In mijn vrije tijd tennis ik graag. Verder hou ik van koken en veel leuke dingen doen met Frank en Sven.

 

 

 

 

marielle@zandhope.nl

avatar

Marlies Kuit

Groep 3-4

Ik ben juf Marlies.
Van woensdag tot en met vrijdag werk ik in groep 3-4.
Ik ben opgegroeid in Anna Paulowna en woon nu alweer ruim zes jaar in Sint Maartensvlotbrug, samen met mijn man Tako, mijn dochter Lisa en mijn zoon Boas. Ik woon dichtbij het strand en de bossen. In mijn vrije tijd vind ik het dan ook heerlijk om naar het strand of bos te gaan en te gaan wandelen. Met Tako, Lisa en Boas ga ik er ook graag op uit. Kinderen geven je energie, niet alleen thuis, maar zeker op mijn werk.
.

marlies@zandhope.nl

avatar

Rina van der Vliet

Groep 5-6

Ik ben juf Rina.
Op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik met heel veel plezier in groep 5-6. Met mijn man, kat Rosie en vier kippen woon ik in Schagen. Onze twee zonen zijn de deur al uit. Wandelen, fietsen, fotograferen, verhalen schrijven en lezen (op mijn e-reader!) doe ik graag.

rina@zandhope.nl

Yvonne van der Kroon

IB en groep 7-8

Ik ben juf Yvonne.
Drie dagen per week ben ik op de Zandhope aanwezig. Op woensdag als intern begeleider en op donderdag en vrijdag als leerkracht van groep 7-8. 

Yvonne@zandhope.nl