Kinderkermis

Vandaag hebben wij op school het startsein gegeven voor een mooi kermisweekend in ’t Zand.

Op school werden diverse spellen gedaan, kon er lekker gedanst worden in de disco van Jo van de VRO, nagels lakken, haren vlechten, schminken, spookhuis bezoeken, bingo’en en ook was er een prijsvraag voor alle leerlingen. Van de week worden de winnaars van de prijsvraag bekend gemaakt. De vraag luidde als volgt: ”Hoe oud zijn alle juffen en meesters van de Bloeikas bij elkaar opgeteld?”

Het antwoord op deze vraag volgt volgende week in de nieuwsbrief.....

Ook hebben de leerlingen vandaag een zwart muntje mee gekregen naar huis. Dit is vanuit de dorpsraad uit gegeven. Hieronder volgt een bericht van hun:

Door het Corona-gedoe leven we momenteel nog steeds in een bijzondere wereld/situatie. Onze kermis stond ook ter discussie en kan door veel aanpassingen in gewijzigde vorm alsnog doorgang vinden.

Economisch gezien hebben de kermisexploitanten ook dit jaar de wind niet mee. Om die reden wil de Dorpsraad ’t Zand in 2021 wederom aan alle schoolkinderen een vrijkaartje geven voor de kermis.

Uw kind heeft vandaag een munt mee met de opdruk van S.V. Geel-Zwart 1930. Deze munt kan uw kind dit weekend inleveren bij een kermisattractie. De attracties waar de munt kan worden ingeleverd zijn: Reuzenrad – vliegtuigjes – kindermolen – zweefmolen en bots wagentjes. Wij hopen dat u een fijne kermis zult hebben.

Met vriendelijke groet, Dorpsraad ’t Zand.

 

Deze dag had niet mogelijk geweest zonder alle hulp die wij hebben gekregen met het organiseren van de kinderkermis. In het bijzonder willen wij de ouderraad, Jo van de VRO (Jo en Jeroen), Sportservice Schagen (uitlenen van de spellen), groepen 7, 7/8 en 8 bedanken voor alle hulp!

Een impressiefilmpje van deze dag volgt later.

 

Wij wensen jullie een heel fijn kermisweekend toe. 

 

 

IMG_2029 IMG_2029